06-25145570
info@vadeas.nl

Welkom op de website van VADEAS

VADEAS is gespecialiseerd in letterlijk alles wat met gras te maken heeft. Van advies tot aanleg, van klein grondverzet tot de installatie van uw beregeningsapparatuur.

Naast onze specialisatie in kunstgras verrichten wij uiteraard ook werkzaamheden voor wat betreft uw natuurlijk gras.
Wij zorgen dat uw tuin een fraai verlengde wordt van uw woning.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk eens rond op deze website, zodat u een goed beeld krijgt van onze werkzaamheden. En wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

“Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel”
Joost van der Asdonk

Kunstgras van Royal Grass®, een duurzaam product dat sterk in opkomst is. Het vergt weinig onderhoud en u bent verzekerd van een fris en groen gazon. Wij geven 10 jaar garantie tegen verkleuring en UV-degradatie van de vezels.

 
rsz gazons button 1
 
Gazons

Een gazon is het visitekaartje van uw tuin. Geef ons uw wensen door en wij gaan aan de slag. Met als resultaat een gazon met een aangenaam verrassende uitstraling.

 

Elke tuin heeft water nodig om te groeien en bloeien. Voor elke tuin kunnen wij een passend beregeningsplan samenstellen en aanleggen om u die zorg uit handen te nemen.

Referenties

Swalmen

 “Onlangs is door VADEAS bij ons een grote bestratingsklus uitgevoerd. Er is prima kwaliteitswerk geleverd! Wij denken met heel veel plezier...

Project Roggel

"Wij hebben de tuin op laten knappen door VADEAS: Kiezels vervangen voor groot gedeelte kunstgras. Wij zijn zeer tevreden! Er is ontzettend netjes...

Kunstgras project

"In het najaar van 2014 hebben we een verbouwing aan onze woning gedaan, waarna in het voorjaar van 2015 VADEAS onze voortuin voorzien heeft van...